— About salon, people and other topics —

AristorA has functioned as a purely nail salon since its foundation, and our vision was to bring customers a new approach, luxurious and relaxing environment and especially professional staff who will take care of the beauty of your nails using only the best brands on the market. In short - quality and professionalism is our priority and we want people to associate our brand especially with these values.

Javia vaše nechty, mihalnice, obočie a chodidlá známky poškodenia, zanedbania či traumy z domácich pokusov o ich úpravy? Pozor, môže ísť o priame dôsledky Covid lockdown-u, na ktoré vám nepomôže nič iné, ako intenzívna starostlivosť našich manikérok a make-up artistiek v beauty salóne AristorA, ktoré nastupujú na pomoc už 19.4.2021 v prvej línii!

A je to tu. Vianoce a s nimi spojené celé to šialenstvo vo forme výpredajov, zliav, akciií a nezabúdajme na veľmi obľúbené darčekové poukážky. Ponúka ich asi každý.

Pravdepodobne sa vám to tiež stalo - chceli ste si dať urobiť pekné gélové nechty, no popri dlhom hľadaní toho správneho salónu či nechtovej dizajnérky v Bratislave ste zistili, že ceny za tú istú službu sa môžu pohybovať v rozmedzí od 15€ až po 60€, či dokonca aj viac. A vy ste sa samy seba pýtali:

A je to tu. Vianoce a s nimi spojené celé to šialenstvo vo forme výpredajov, zliav, akciií a nezabúdajme na veľmi obľúbené darčekové poukážky. Ponúka ich asi každý.

Salón ARISTORA, to je miesto, kde sa aspoň na chvíľu odpútate od každodenných stresov, necháte sa hýčkať profesionálnym personálom a jednoznačne odídete ešte krajšia, ako ste krásna doň prišli - takto ho pozná väčšina z vás. A okrem toho ho poznáte ako primárne nechtový salón. Možno však neuniklo vašej pozornosti, že sa už nestaráme iba o vaše...

Hovorí sa, že dôvod na oslavu sa nájde vždy. Čo tak urobiť si menšiu súkromnú oslavu pre samú seba? Nech už sa dôvod tejto oslavy týka čohokoľvek, môžete ju spojiť so skrášľovaním a oddychom pre svoju "vlastnú maličkosť".